fbpx

Musthaves voor een gezonde levensstijl

Hoe leuk! Ik kreeg de mogelijkheid om bij Bol.com een lijstje te maken van een aantal van mijn favoriete producten voor een gezonde levensstijl. Dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen, Hoe gaaf! Toen kwamen de lastige keuzes.. Want wat wil ik er allemaal opzetten? Welke producten ben ik echt mega blij mee? Dat waren er echt te veel, zoals je misschien kunt bedenken. Het is me gelukt om een kleine selectie te maken en deze heb ik genoemd: Musthaves voor een gezonde levensstijl. Deze lijst is eigenlijk een bredere lijst en vervolg op mijn blog van laatst over de producten in mijn voorraadkast (klik).

Mijn musthaves lijst
Een gezonde levensstijl lijkt soms wel onmogelijk in deze maatschappij. We zijn druk en hebben weinig tijd. Hoe doen al die mensen dat toch? Hier vind je een overzicht van makkelijke producten voor in huis om je het net wat gemakkelijker te maken. Mijn favo boeken, thuistrainingsmaterialen en keukenmachines. Alles om te zorgen dat jij die gezondere levensstijl goed kunt volhouden!

Neem een kijkje via deze link! Mocht je nog vragen hebben over de producten? Stel ze me gerust!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *