fbpx

Test: Apetina Paneer (incl. Recept)

Via The Insiders kreeg ik een pakket toegestuurd om Apetina Paneer uit te testen. Apetina Paneer is een zuivel/kaasproduct, met slechts 20+ qua vetgehalte is het vet arm en eiwitrijk. Een super goed vervanger voor vlees. Volgens de handleiding die ik kreeg moest het product warm bereid lijken op de structuur van kip, dit vond ik zelf persoonlijk niet. Maar ik had ook zeker niet het idee dat ik iets met een vleesvervanger zat te eten. Het was een super lekkere maaltijd en zeker iets voor herhaling vatbaar. Ik ben zelf enorm gek op vlees maar dit is iets wat ik zeker wekelijks op mijn bordje zou kunnen hebben.

En nog een voordeel: Het is super snel klaar!

Recept: Paneer curry van kikkererwten en spinazie

Ingrediënten (voor 4 personen):

1 pakje Apetina Paneer, in blokjes van 2 cm (ik deed iets kleiner)
250 ml Heinz Tomato Frito Chunky
3 El Patak’s Tikka Masala Paste
1tl Honing
15 g boter
400 g Hak kikkererwten, uitgelekt en afgespoeld
125 g spinazie

Bereiding:

  1. Meng Heinz Tomato Frito Chunky, de Patak’s Tikka Masala Paste en honing totdat het een geheel is. Zet vervolgens weg.
  2. Bak gedurende 4 min de Apetina Paneer blokjes in de boter en keer ze halverwege om, totdat ze goudbruin worden.
  3. Doe de kikkererwten en currysaus in een pan en laat het geheel 5 min sudderen. Voeg ten slotte de spinazie toe en laat dit 1 min sudderen, totdat de spinazie beetgaar is. Dien het vervolgens op.

    Voedingswaarde: 430 kcal|39 g Khd|23 g Eiwit|13 g Vet

Wij vonden het dus heerlijk, ik hoop dat jij er ook van geniet!
p.s. Ik heb een aantal kortingscodes om het bedrag terug te krijgen. Stuur me een berichtje voor de code.

Enjoy!