fbpx

Wat deed een bad voor mij vanmorgen?

Ik heb vanmorgen iets bijzonders gedaan. Althans voor mij is het nieuw/bijzonder. Ik ben in bad gegaan.

Huh zal je wellicht denken, wat is daar nu bijzonder aan. Opzich is er voor mij aan in bad gaan niets bijzonder, Ik heb een heerlijk ligbad in huis dus dat doe ik ook regelmatig. Voor je nu denkt in heb geen bad dus hier kan ik niets mee, vooral doorlezen.

Bijzonder voor mij was om om 7 uur te besluiten, na het zien van een instastory van iemand die smorgens dus in bad ging, gewoon in bad te gaan. Gewoon lekker ontspannen de dag beginnen en dus heerlijke me-time creëren.

Door een aantal heftige gebeurtenissen van de laatste periode heb ik mezelf voorgenomen om het mezelf nog ‘makkelijker’ te maken. Meer tijd voor mezelf om te ontspannen, de dingen te doen die ik leuk vind. Ik neig namelijk om veel dingen te doen die ik leuk vind, maar veelal toch wel voor anderen zijn. Ik heb namelijk het tofste werk ter wereld ✌? maar het is zo belangrijk om te ontspannen met dingen die je leuk vind, maar ook dat je, op die momenten niets voor een ander doet. Dus echt tijd voor jezelf; in bad gaan, een scrubje, maskertje, boek lezen of een tijdschrift, lekker in de tuin bezig gaan (al is dat ook wel inspannend)

Mijn vragen aan jou zijn:
Hoe vaak neem je tijd echt voor jezelf? Dat niemand iets van je wilt maar ook dat je echt voor jezelf iets doet
Is dit meestal fysiek (lichamelijk) of mentaal (je hoofd/mind) ontspannend? Of allebei?
Zou je dit vaker willen doen?
Hoe zou je dat doen?

Wil je hier stappen in maken kijk dan eens bij mijn coaching.