fbpx

Musthaves voor in de keuken; tips bij de e-books vol recepten

De laatste week krijg ik super veel vragen aan de hand van mijn gelanceerde e-books vol recepten. Mocht je ze nog niet hebben? Kijk dan hier! Heb je ze al wel, super! Ik hoop dan dat je veel aan deze blog hebt.

In deze blog neem ik je graag mee naar de musthaves voor mij in de keuken. Veel worden gebruikt in de e-books maar er staan ook wat producten in die ik niet gebruikt heb in deze e-book serie, maar die ik zeker in nieuwe e-books ga gebruiken omdat ik echt super fan ben!

Note: In deze blog vind je hieronder affiliate links, dit zijn linkjes die jou niets kosten maar mij een klein percentage geven als jij iets koopt. Zo help je mij de maatschappij weer iets gezonder te krijgen.

Keukenmachine

Ik doe er letterlijk alles mee, mixen, blenden enzovoort. Ik ben fan van deze Philips keukenmachine. Dit is mijn redder in de keuken en maakt mijn keukentijd werkelijk waar korter en makkelijker en daardoor zo veel efficiënter!

Snijplanken

Super belangrijk om goede snijplanken te hebben, je wilt immers niet dat er plastic deeltjes in je eten komen. Extra belangrijk dus om deze regelmatig te vervangen als je plastic snijplanken gebruikt. Ik wissel ze regelmatig af, deze snijplanken heb ik zelf. Zoals je kunt zien, gebruik ik verschillende snijplanken voor verschillende voedingsstoffen, dit is belangrijk om te voorkomen dat er kruisbesmetting komt.

(oven)schalen

Regelmatig gebruik ik schalen/platen om bijvoorbeeld repen in te maken maar ook recepten die in de oven moeten, heb ik in schalen gedaan. Deze schalen zijn erg fijn voor zowel de oven als de koeling/vriezer. De ronde variant heb ik gebruikt voor de skyrontbijttaart.

Slowcooker

Stiekem ben ik echt een luie kok. Ik hou van koken maar zeker wanneer het drukker is, vind ik het ongelooflijk fijn dat ik in de morgen, of zelfs de dag ervoor, alle ingrediënten voor mijn recepten vanuit de e-books in de slowcooker doe en ’s avonds heb ik een heerlijk maaltje. Deze slowcooker heb ik zelf in de keuken staan en dit is echt een super fijn formaat.

Pannenset

Een goede pannenset is ongelooflijk belangrijk, het kan je maaltijd maken of breken. Ik heb een oudere versie van deze pannenset.

Airfryer

Recent heb ik bij Danielle van Foodaholic de Princess Steam Aerofryer gewonnen en man, wat een ongelooflijk fijn product. Het allerfijnste is dat ik ook kan stomen, zo hoef ik niet alleen te bakken/frituren maar maak ik ook de lekkerste stoommaaltijden. Wat een super apparaat! Binnenkort kun je hier zeker meer recepten van verwachten.

Spatels

Naast alle apparaten heb je natuurlijk ook simpelweg spatels nodig. Wat vind je van deze set? Fijne kleurrijke set, geen plastic.

recepten e-books apparaten

Hopelijk heb ik je hiermee wat meer opweg geholpen, mis je iets in dit artikel, let me know! Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze blog? Neem dan gerust contact met mij op!