fbpx

Top 10 boeken voor een gezonde levensstijl

top 10 boeken gezonde levensstijl

In deze tijd waar we meer dan ooit te voren veel beeldschermen gebruiken, kan een boek lezen een welkome afleiding zijn. Regelmatig krijg ik de vraag welke boeken ik graag lees voor een gezonde levensstijl, persoonlijke ontwikkeling en/of receptenboeken. Inmiddels heb ik menig boek verslonden en ben ik wel wat kritischer geworden, maar dat is natuurlijk niet heel gek. Naast dat ik vind dat je natuurlijk alles super compact terug vind in mijn eigen e-book serie met daarbij ook nog superfijne recepten, heb ik een top 10 verzameld van boeken die super waardevol zijn voor een gezonde levensstijl op allerlei gebieden. Ze staan niet in volgorde van waarde overigens

Top 10 boeken gezonde levensstijl:

Naast dat ik mijn eigen top 10 boeken deelde heb ik ook nog een wishlist die mij interessant erg interessant lijken. Misschien heb je een van deze boeken en wil je hem aan mij lenen of verkopen. Zo beperken we wel de nadelige effecten van de bomen kap, maar ik hou wel van ouderwets blaadjes omslaan.

Mocht je aan de hand van deze blog vragen hebben, of wil je misschien wel gewoon aan de slag met een gezonde levensstijl? Neem gerust contact met me op!

p.s. in deze blog staan bol.com affiliate links, dit kost jou niets extra, maar ik verdien er een klein beetje aan als je via deze link producten koopt.

Top 10 boeken gezonde levensstijl