CONTACT

Wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Boek deze dan direct hieronder in de agenda. Wil je om een andere reden contact; Heb je een vraag, wil je dat ik eens met je meedenk? Vul dan onderstaand contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer je vragen hebt over de trainingen die ik geef binnen Allround training Ede dan kun je kijken op hun website.

Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact met me opnemen:
New You, Food & Coaching
Klaphekweb 34B  |   6713 HN Ede (bezoek alleen op afspraak)
info@newyoucoach.nl   |  06 116 083 50

Bij het maken van een afspraak via mijn kalender of bij het versturen van een contactformulier ga je akkoord met mijn Algemene voorwaarden

BOEK DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING IN

OF VUL HIERONDER HET CONTACT FORMULIER IN.

 

CONTACT FORMULIER


    BLOGS

    Op mijn blogpagina vind je interessante informatie, praktische tips en overheerlijke gezonde recepten.