DIENSTEN

Als food en healthcoach bied ik verschillende diensten aan op het gebied van gezonde voeding, lifestyle en sport. Ik heb een aantal programma’s uitgewerkt, maar ik vind het vooral belangrijk dat jouw coaching persoonlijk en helemaal op maat is. Daarom denk ik met jou altijd mee over welke onderdelen van mijn aanbod voor jou nodig zijn. Zo werken we samen een programma uit met doelen die helemaal passen bij jou en je leefstijl. Geen quick-fix, maar blijvend resultaat op de lange termijn.

Bij coaching op het gebied van voeding kun je bij New You een vergoeding krijgen omdat ik aangesloten ben bij de BGN (beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland). Hier zie je direct of je recht hebt op een vergoeding.

Food & Health coaching

Wil je gezonder eten, meer energie hebben of je gewicht zien veranderen? Ik ga samen met je aan de slag met realistische doelen. Daarbij begeleid en stimuleer ik je heel persoonlijk met mijn nuchtere en duidelijke  werkwijze.

MEER LEZEN

Sport & training

Merk je dat je lichaam niet zo sterk is als je zou willen? Ben je veel moe en heb je een minimale conditie? Kies dan voor mijn bootcamp of personal training en ga zo weer genieten van je lijf!

MEER LEZEN

Workshops & lezingen

Vanuit mijn jarenlange ervaring met gezondheid, voeding en sport geef ik krachtige workshops en lezingen. Inhoudelijk, interessant, praktisch en nuchter. Meld je aan met een groep of bedrijf!

MEER LEZEN

BLOGS

Op mijn blogpagina vind je interessante informatie, praktische tips en overheerlijke gezonde recepten.