DIENSTEN

Als food en healthcoach bied ik verschillende diensten aan op het gebied van gezonde voeding, lifestyle en sport. Ik heb een aantal programma’s uitgewerkt, maar ik vind het vooral belangrijk dat jouw coachingsprogramma persoonlijk en helemaal op maat geschreven is. Daarom denk ik met altijd jou mee over welke onderdelen van mijn aanbod voor jou het meest geschikt zijn. Zo werken we samen een programma uit met doelen die helemaal passen bij jou en je leefstijl. Geen quick-fix, maar blijvend resultaat op de lange termijn.

Food & Health coaching

Wil je gezonder eten, meer energie hebben of je gewicht zien veranderen? Ik ga samen met jou aan de slag met realistische doelen. Daarbij begeleid en stimuleer ik je heel persoonlijk met mijn nuchtere en duidelijke  werkwijze.

MEER LEZEN

Sport & Bootcamp training

Merk je dat je lichaam niet zo sterk is als je zou willen? Ben je veel moe en heb je een minimale conditie? Kies dan voor mijn bootcamp of personal training en ga zo weer genieten van je lijf!

MEER LEZEN

Workshops & lezingen

Vanuit mijn jarenlange ervaring met gezondheid, voeding en sport geef ik krachtige workshops en lezingen. Inhoudelijk, interessant, praktisch en nuchter. Meld je aan met een groep of bedrijf!

MEER LEZEN

BLOGS

Op mijn blogpagina vind je interessante informatie, praktische tips en overheerlijke gezonde recepten.