Download gratis e-book voor meer energie!

Wil jij ook:

  • Meer energie over de hele dag?
  • Niet meer uitgeblust zijn aan het einde van de werkdag?
  • Geen energie dips meer?

Ga dan aan de slag met mij 20 tips voor meer energie!

Ja ik wil het e-book!
energie

Hi! Ik ben Joyce.

Ik geloof dat een gezond lichaam veel meer is dan alleen een slank lijf. Onze voedingspatronen maar ook leefstijl doen zoveel met onze lichamen. Ongezonde voeding, stress of onregelmatige patronen kunnen er voor zorgen dat ons lijf niet in optimale conditie is. 

Ik wil je niet alleen helpen aan een gezond lichaam, maar vooral aan gezonde patronen en een grote stressvermindering in jouw leven. Voor effect op de lange termijn is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de cijfertjes, maar ook naar jouw leefstijl. Daarom bestaat mijn food & health coaching niet alleen uit voedingsadviezen, maar ook uit lifestyle coaching. Samen stellen we realistische en eerlijke doelen die aansluiten bij jouw mogelijkheden.

Meer energie

Energie is iets waar we nooit genoeg van hebben, behalve als je misschien ADHD hebt. Maar de meesten kunnen meer energie gebruiken, jij waarschijnlijk ook aangezien je op deze pagina bent terecht gekomen. 
Energie is enorm belangrijk om voldoende te hebben zodat je de dingen kunt doen die je leuk vind en die je moet doen. Daar moet wel een goede balans in zitten. In het E-book Meer energie! vind je de belangrijkste stappen die je moet zetten om meer energie te gaan krijgen. Het fijne; het is direct toe te passen! 

Heb je naar aanleiding van deze pagina nog vragen? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag! 

Of wellicht vind je het fijn om meer van mij te zien? Kijk dan eens op Instagram. Of te horen? Je kunt hier mijn podcast beluisteren.