ERVARINGEN

Ik ga altijd voor blijvend en totaal resultaat. En dat merk je bij mijn cliënten. Ik heb de ervaringen van anderen voor je verzameld zodat je zelf een beeld krijgt bij wat coaching van New You voor hen heeft betekend.

” BEWUST GEWORDEN VAN EEN GEZONDER VOEDINGSPATROON “

Begin 2016 bij Joyce gestart. Eigenlijk omdat ik dacht een schop onder m’n kont nodig te hebben op het gebied van m’n voeding. Zelf dacht ik: “Ik weet echt wel wat gezond eten is. Ik kom gewoon niet meer lekker in een goed en gezond eetpatroon en heb hier hulp bij nodig.”

Nu bijna 3 maanden verder zit ik lekkerder in m’n vel, is m’n spiermassa toegenomen, m’n vetmassa met bijna 6% naar beneden en m’n gewicht gelijk gebleven. Joyce heeft daarbij geholpen d.m.v. voedingsbegeleiding. Ik heb eetdagboekjes bij moeten houden, zodat ze kon beoordelen of ik bepaalde etenswaren juist veel at of juist meer van iets nodig had. Zo bleek bijv. dat ik niet alle vitamines binnen kreeg en ik in de weekenden niet altijd voldoende groentes at. Door haar coaching ben ik mij bewust geworden van een gezonder voedingspatroon.
In eerste instantie ben in het traject aangegaan voor 3 maanden, gewoon om mezelf weer op weg te helpen. Inmiddels ben ik zo tevreden dat ik er nog een maand aan vast geplakt heb en wellicht volgt er nog een.

DAPHNE

” DESKUNDIG OP HET GEBIED VAN VOEDING “

Al jaren kampte ik regelmatige met opgezette buiken. Diverse bezoekjes aan de huisarts en bloedonderzoeken leverden niets op. Via Allround ben ik in contact gekomen met Joyce en heb haar mijn problematiek voorgelegd.

Door middel van een simpel te gebruiken app waarin ik mijn voeding heb bijgehouden en door middel van rechtstreeks app contact met Joyce hebben we kunnen achterhalen waar ik qua voeding op reageer en waardoor mijn opgezette buik ontstaat. Door het traject met Joyce ga ik (nog) bewuster om met voeding, de hoeveelheid voeding en ook met calorieen (hoeveel vet, eiwit en koolhydraten) ik binnen krijg.

Het heeft geresulteerd in bijna geen opgezette buiken meer, 3,5 kilo minder op de weegschaal en een lager vetpercentage.

Tijdens mijn traject heb ik Joyce ervaren als een deskundige op het gebied van voeding en iemand met passie voor haar vak.

Ontzettend bedankt Joyce!

WENDY

” EEN STUK FITTER EN MEER ENERGIE WAS MIJN DOEL “

Eind juli 2017 ben ik begonnen met het Strong Women programma. Mijn doel was om flink wat kilo’s af te vallen, een stuk fitter te worden en meer energie te krijgen. Ik ben in de afgelopen jaren 20 kilo aangekomen en was vaak moe een futloos. Het begin was lastig en ik vond het behoorlijk zwaar. Maar al snel begon ik er lol in te krijgen en de resultaten waren ook al snel te zien. Aan het einde van het programma was ik 9,5 kilo en 65 cm kwijt en 12 jaar jonger (metabolische leeftijd). Ik heb toen gezegd dat ik nog niet klaar was en door zou gaan. Ik heb mijn woord gehouden. In de drie maanden die volgden ben ik elke week minstens eenn keer blijven sporten. Zo vaak als lukt ga ik twee keer per week en als dat niet lukt zorg ik dat ik thuis oefeningen doe.

Na een bezoekje aan Joyce bleek dat ik nog eens 5 kilo en wat centimeters kwijt ben en mijn metabolische leeftijd komt eindelijk overeen met mijn echte leeftijd. In totaal 18 jaar jonger. Het allerbelangrijkste: ik voel me veel energieker en gezonder. In het begin was het gezond en minder eten erg lastig, maar nu is het normaal geworden. Het sporten en beter eten kost helemaal geen moeite meer. Winkelen is nooit mijn favoriete bezigheid geweest, maar het is nu in ieder geval weer een heel stuk leuker. Ik begon met maat 42 en kan nu weer maatje 36 aan. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel in zes maanden kon bereiken! Met dank aan het goede programma en de Allround trainers!

JOLANDA

” SNEL BEGON IK MIJ FITTER TE VOELEN, MAAR VOORAL OOK ZEKERDER “

Toen ik begon met het programma was met name mijn doel om eindelijk die 5 a 10 kilo kwijt te raken waar ik al jaren tegenaan loop. Eigenlijk al jaren ontevreden over m’n lichaam en mezelf net te dik vinden.
Tijdens de eerste meting werd dit voor mij ook wel bevestigd: een vetpercentage van 32,2% en (onder andere daardoor) een metabole leeftijd van 35 jaar. Ik deelde mijn wens van kilo’s kwijt raken met Joyce. Joyce is de vrouw die de metingen deed met ons en tegelijkertijd onze voedingscoach. Joyce gaf aan dat mijn gewicht eigenlijk geen probleem is (ben 1,76 m en woog 74,5 kilo) maar dat mijn vetpercentage naar beneden moest waardoor ik me waarschijnlijk ook fitter zal gaan voelen. Ik hoorde wat ze zei maar begreep het eigenlijk niet. Tot ik m’n eerste training had gehad; wat heerlijk! Jezelf uitputten in conditie en kracht. Telkens nieuwe uitdaging door verschillende vormen van oefeningen. En tegelijkertijd de motivatie van de andere deelnemers die ook bezig zijn. Ik heb twee keer in de week getraind, het was fijn hier vaste momenten voor te hebben. Pasqual en Gerdo motiveren je veel persoonlijk in de lessen en zien waar je krachten en uitdagingen liggen. Al snel begon ik me fitter te voelen. Maar vooral ook zekerder in m’n eigen lijf, het voelde lekkerder allemaal en merkte dat ik vet kwijt raakte.

Resultaat na 3 maanden: 75 kilo, 21% vetpercentage (11% verbrand dus) en een metabole leeftijd van 16 jaar. En bij m’n taile, navel- en heupomtrek 7 cm kwijt. Dus ik pas m’n jurkjes weer heerlijk! Fijn als je de zomer tegemoet gaat!

Een tevreden vrouw van 23 jaar

DEELNEMER PROGRAMMA

” IK BEN HAPPY EN JOYCE BEDANKT SO FAR “

Vorige week heb ik met Joyce om de tafel gezeten i.v.m. huid problemen. Ik heb een ontsteking in mijn beenvlies die niet over wil gaan en ongewenst buikvet. Minder koolhydraten eten minder zuivel en geen varkensvlees en geen suiker was het advies. Ik was eerst een beetje sceptisch of het haalbaar was ivm budget en in mijn belevenis heb je dan nog weinig keus qua eten. Na 1 week ben ik 1,5 kilo lichter. Mijn huid problemen zijn minder en mijn ontsteking in mijn been minder aanwezig. En dat terwijl ik deze week er niet aan toe ben gekomen om te sporten. Ik ben happy en Joyce bedankt voor de tips en tijd so far.

CAMILLA

Denk je na het lezen van de ervaringen hierboven dat wil ik ook?

Boek dan hieronder direct een vrijblijvende kennismaking


BLOGS

Op mijn blogpagina vind je interessante informatie, praktische tips en overheerlijke gezonde recepten.