FOOD & HEALTH COACHING

Ik geloof dat een gezond lichaam veel meer is dan alleen een slank lijf. Onze voedingspatronen maar ook leefstijl doen zoveel met onze lichamen. Ongezonde voeding, stress of onregelmatige patronen kunnen er voor zorgen dat ons lijf niet in optimale conditie is. Met deze coaching is dat verleden tijd!

Snelle crashdiëten of gekke afslankprogramma’s zorgen alleen maar voor meer stress waardoor het resultaat vaak niet blijvend is en het proces van begin tot eind een gevecht is.

GEZONDE PATRONEN

Ik wil je niet alleen helpen aan een gezond lichaam, maar vooral aan gezonde patronen en een grote stressvermindering in jouw leven. Voor effect op de lange termijn is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de cijfertjes, maar ook naar jouw leefstijl. Daarom bestaat mijn food & health coaching niet alleen uit voedingsadviezen, maar ook uit lifestyle coaching. Samen stellen we realistische en eerlijke doelen die aansluiten bij jouw mogelijkheden.

VOOR WELK RESULTAAT GA JIJ?

Meer energie – afvallen – betere huid – minder stress – aankomen – meer positiviteit – meer gezondheid – betere conditie – sterkere spieren – meer balans – genieten van beweging

COACHING PAKKETTEN

WEEKSCHEMA'S
Vanaf €6,95 per maand
Iedere week een nieuw eetschema
Afgestemd op jou doelen!
Gezond, Makkelijk en snel
Mogelijkheid tot direct online bestellen
INTENSIEF
€95,00 per maand
Persoonlijke intake
Wekelijks een meting en bespreking van de voeding OF tweewekelijks een meting en tussendoor een 1 op 1 telefonische coaching
Gebruik virtuagym pro account

6 e-books (maandelijks toegestuurd)

OVERIGE DIENSTEN

 

BLOGS

Op mijn blogpagina vind je interessante informatie, praktische tips en overheerlijke gezonde recepten.