FOOD & HEALTH COACHING

Ik geloof dat een gezond lichaam veel meer is dan alleen een slank lijf. Ons voedingspatroon maar ook leefstijl doen zoveel met ons lichaam. Ongezonde voeding, stress of onregelmatige patronen kunnen er voor zorgen dat ons lijf niet in optimale conditie is.

Snelle crashdiëten of gekke afslankprogramma’s zorgen alleen maar voor meer stress waardoor het resultaat vaak tijdelijk is en het proces van begin tot eind een gevecht.

GEZONDE PATRONEN

Ik wil je niet alleen helpen aan een gezond lichaam, maar vooral aan gezonde patronen en stressvermindering in jouw leven. Voor effect op de lange termijn is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de cijfertjes, maar ook naar jouw leefstijl. Daarom bestaat mijn food & health coaching niet alleen uit voedingsadviezen, maar ook uit lifestyle coaching. Samen stellen we realistische en eerlijke doelen die aansluiten bij jouw mogelijkheden.

VOOR WELK RESULTAAT GA JIJ?

Meer energie – afvallen – betere huid – minder stress – aankomen – meer positiviteit – meer gezondheid – betere conditie – sterkere spieren – meer balans – genieten van beweging

PAKKETTEN

BUDGET
€ 55,00 per maand
Persoonlijke intake
Iedere 2 weken meting en bespreking van de voeding
Gebruik virtuagym pro account
EXTRA
€75,00 per maand
Persoonlijke intake
Iedere 2 weken meting en bespreking van de voeding
Gebruik virtuagym pro account
Toegang tot de facebook community met inspiratie en live vragen sessies
serie van 6 e-books (maandelijks een toegestuurd)
INTENSIEF
€95,00 per maand
Persoonlijke intake
Wekelijks een meting en bespreking van de voeding OF tweewekelijks een meting en tussendoor een 1 op 1 telefonische coaching
Gebruik virtuagym pro account
Toegang tot de Facebook community met inspiratie en live vragensessies

OVERIGE DIENSTEN

BLOGS

Op mijn blogpagina vind je interessante informatie, praktische tips en overheerlijke gezonde recepten.