OVER MIJ

Ik ben Joyce en ik geloof dat gezondheid veel meer is dan alleen maar een slank lijf. Ik heb dit zelf ondervonden toen ik jaren geleden allerlei voedingsgerelateerde klachten had.

Ik had PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) en heb te maken met Hypothyriodie (traag werkende schildklier). Tijdens mijn opleiding Biologie en Medisch Laboratorium Onderzoek ontdekte ik wat voor enorm effect voeding heeft op je lichaam. Daar wilde ik anderen ook graag mee helpen! Ik heb daarom gestudeerd voor Orthomoleculaire voedingsdeskundige & BGN gewichtsconsulent zodat ik hele gerichte adviezen kan geven.

Ik ben een ondernemende jonge vrouw die naast het geven van trainingen regelmatig aan hardlopen, wandelen en krachttraining doet. Ik sta graag in de keuken, ben dol op lekker en bovenal gezond eten. Mijn ervaringen als trainer, mijn kennis op het gebied van voeding in combinatie met mijn liefde voor koken vormen de ideale combinatie om als coach mensen te begeleiden naar een gezonde, prettige levensstijl!

OPLEIDINGEN

  • Biologie en Medisch laboratorium techniek BSc (HAN)
  • Minor sport & voeding
  • Orthomoleculaire voeding (Civas)
  • Nutrition & health courses (Wageningen University)
  • Fitvak A (EFA)
  • Obesitas, eetverslaving en gedragsverandering (Start2Move)
  • Leefstijl & preventie Adviseur (EFAA)
  • Stresscounselor (CIVAS)
  • Hardlooptrainer (AALO)
  • BGN Gewichtsconsulent (CIVAS)

MIJN MISSIE

Ik heb een holistische visie, omdat ik geloof dat gezondheid gaat over je fysieke, mentale en sociale welzijn. Het is een totaalplaatje waarbij elk element effect heeft op het geheel.

Ik coach daarom door middel van 4 pijlers: Voeding, beweging, rust en mindfulness (bewustwording). Samen kunnen wij eraan werken dat je mentale, fysieke en sociale eigenschappen in een zo goed mogelijke conditie gaan komen.

Ik doe dit door het geven van voedingsadvies, sport training en  lifestyle coaching. Zo blijven de 4 pijlers van jouw gezondheid in balans.

NEEM CONTACT OP

MIJN WERKWIJZE

Mensen die bij mij advies of een programma hebben gevolgd beschrijven mij als persoonlijk, toegankelijk, duidelijk en realistisch. En dat vind ik ook heel belangrijk! Want zonder een duidelijk plan, kom jij niet verder.

Daarom stellen we samen transparante doelen op zodat je weet waar je naartoe werkt. Daarbij ben ik jouw positieve stok achter de deur. Niet om je te beoordelen op je prestaties, wel om je te stimuleren om te gaan voor een nieuwe mindset en steeds weer te kiezen voor een echte verandering.

NEEM CONTACT OP

BLOGS

Op mijn blogpagina vind je interessante informatie, praktische tips en overheerlijke gezonde recepten.