SPORT & PERSONAL TRAINING

€ 75 PER TRAINING

Wil jij echt gaan voor een blijvende verandering in je conditie? Wil je sterker en fitter worden, meer spiermassa krijgen of je sport prestaties verbeteren? Dan ben je bij New You aan het goede adres.

Samen stellen we transparante doelen en denken we een plan uit om die doelen te halen. Ik begeleid adviseer je en geef je alle kennis die je nodig hebt voor een blijvende verandering in je mindset.

PERSONAL TRAINER | € 75 per uur

Heb je behoefte aan persoonlijke sportbegeleiding? New You maakt samen met jou een specifiek en persoonlijk trainings en voedingsprogramma. Helemaal afgestemd op jouw behoeften. Zo heb je iemand om samen te werken aan jouw doelen. Als een positieve stimulans, een stok achter de deur en een buddy om maximaal resultaat te halen.

Personal training is altijd helemaal op maat. Zo kan ik bij jou thuis komen of kunnen we samen in de sportschool trainen of naar buiten gaan. Hoe we het ook inrichten, personal training is altijd afgestemd op jouw doelen en mogelijkheden. Neem dus vooral contact met me op als je wilt sparren over de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

Sport (bootcamp/pilates/hardlopen) | € 75 per uur

Sporten in een groep helpt je om je grenzen te verkennen. Iedereen kan meedoen met  de sport les, zodat het sporten voor iedereen leuk blijft, op welk niveau je ook zit.

Tijdens een bootcamp wisselen we kracht en uithoudingsvermogen oefeningen af. Er wordt veel met lichaamsgewicht getraind. Afhankelijk van het doel van de training kan een training hierop aangepast worden; teambuilding, samenwerken, communicatie, doorzettingsvermogen, kracht of conditie.

Een pilates of hardloop les kan helamaal aangepast worden op het doel wat je hebt. 

Wil je een les aanvragen als groep? Of ben je op zoek naar een leuke vrouwengroep om samen mee te bootcampen? Stuur dan een bericht!

BLOGS

Op mijn blogpagina vind je interessante informatie, praktische tips en overheerlijke gezonde recepten.