Laat ik beginnen met de boodschap dat ik vind dat de hoogte van de vergoeding niet de hoogte van je motivatie moet bepalen want uiteindelijk valt of staat een succesvol traject alleen met jou éigen motivatie en inzet. Maaar.. wanneer het kostenplaatje de reden is dat je jouw motivatie (nog) niet om hebt kunnen zetten in daadwerkelijke acties, weet dan dat New You, Food & Coaching is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten.

Dit betekent dat er in veel gevallen een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk is. De afname van het programma is ook niet van invloed op het eigen risico. Krijg je een vergoeding? Dat is ongelooflijk fijn, je kunt direct een vrijblijvende kennismaking inplannen!

Bekijk of jij in aanmerking komt!

vergoeding BGN gewichtsconsulent

De vergoedingen zijn verschillend in te zetten, helaas is dit nooit voor de producten die je vind in mijn webshop, wel voor diverse vormen van coaching. Hier komen we altijd samen uit!

Vanuit New You, vinden we het belangrijk dat jou doelen bijdragen aan een gezonde levensstijl, maar wel een levensstijl die bij je past. Hierom is een traject altijd afgestemd op jou. Heb je vragen? Kijk dan eens bij de meest gestelde vragen (FAQ).