WORKSHOPS & LEZINGEN

Als expert op het gebied van gezondheid, voeding en healthy lifestyle heb ik een groot aanbod van workshops en lezingen.

Omdat een afspraak altijd op maat is, neem ik altijd persoonlijk contact met je op om door te spreken om wat voor groep het gaat en wat de specifieke wensen zijn.

VOORBEELDEN VAN WORKSHOPS

Ik kan over een heleboel onderwerpen een lezing of workshop geven. Om je een idee te geven van de mogelijkheden, zet ik hier een aantal voorbeelden van workshops op een rij. Heb je een specifiek ander onderwerp of wil je een lezing helemaal aangepast aan jouw groep? Neem dan contact met me op.

BASISWORKSHOP VOEDING
Dagelijks zijn we bezig met onze voeding. We hebben allemaal eten en drinken nodig. Maar wat is nou gezond? Wat zijn eigenlijk koolhydraten, eiwitten en vetten? Waar zit dat in? Een nuchtere kijk op voeding met daarin de basiskennis waarbij je zelf keuzes kunt gaan maken op basis van de aangeboden kennis om te zien wat bij je past. Naar wens kan er bijvoorbeeld een onderdeel ‘etiketten lezen’ of ‘calorieën raden’ in de lezing worden toegevoegd.
GEZONDHEID OP 4 PEILERS

Gezondheid is meer dan alleen niet ziek zijn. In deze workshop wordt stil gestaan bij beweging, rust, voeding en mindfulness/positiviteit. Welke dingen kun je hiervan mee nemen naar je eigen leven? Is het allemaal in balans bij jou? Of ben je bijvoorbeeld wél erg bezig met beweging(sport) maar vergeet je jouw rust? Allerlei zaken die langs komen in deze workshop. Er kan naar wens meer focus op één aspect gelegd worden. 

SPORTSPECIFIEKE VOEDINGSADVIEZEN
Eerst de basis.. welke voeding heeft iedereen nodig en waarom? Als sporter heb je, afhankelijk van je sport, andere voeding nodig. Bijvoorbeeld meer of minder van een bepaalde groep voedingsstoffen. Hoe bereid je je optimaal voor op een wedstrijd? Hoe herstel je zo snel mogelijk met behulp van de juiste voeding? Kortom: alles om nog betere sport prestaties te kunnen geven. Ga jij dit jaar voor het kampioenschap.

GEZONDE WERKNEMERS

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Een paar voorbeelden voor wat ik voor jouw bedrijf kan doen:

  • Begeleidingstrajecten waarbij ik 1 dag per maand op locatie ben
  • Inloopuur of dagdeel op locatie
  • Trainingen en/of bootcamps op locatie

Wil je dat werknemers een betere vitaliteit krijgen? Graag informeer ik je in een persoonlijke gesprek over de verschillende mogelijkheden, afgestemd op jouw budget en wensen.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

BLOGS

Op mijn blogpagina vind je interessante informatie, praktische tips en overheerlijke gezonde recepten.